073 – 63 99 310

info@bv3vai.nl

Over bv3

Creëren voor nu en de wereld van morgen

Wij werken aan gebouwen die nu duurzaam zijn en bijdragen aan minder belasting van natuur en milieu en de gezondheid van de gebruikers.

Wij durven buiten bestaande kaders te denken over materialen en kijken over grenzen heen. Zo gebruiken onze klanten hun faciliteiten langer en realiseren we een écht duurzame oplossing. Tegelijk zorgen wij dat gebouwen zijn ingericht op hun gebruikers. Zo creëren we meervoudige waarde voor alle stakeholders van een gebouw. Daarbij werken we vanuit een integrale visie op ontwerp, realisatie en beheer omdat we al die disciplines onder één dak hebben. Bij ons zit je direct aan tafel met de architect, bouwkundige én de installatietechnicus. Hoe meer je daar over nadenkt, hoe logischer dat is.

Maak kennis met ons

Bij bv3 maken we zaken graag makkelijker. Oók jouw kennismaking met ons concept. Hieronder laten we je zien wat we doen, hoe wat doen en wat dat betekent voor jou.

Maak kennis met onze mensen en disciplines

Reinier Barends
Directeur algemene zaken

Onze visie op architectuur is gebaseerd op het integrale denken. Daaronder valt een visie op de duurzaamheid, flexibiliteit en installaties van een gebouw. Maar ook de integratie van een gebouw met de omgeving en de exploitatie ervan. Reinier Barends Directeur algemene zaken

Dirk Aarnoudse
Directeur operationele zaken

Wij vinden het belangrijk om gebruikers en eigenaren mee te nemen in onze visie op zaken als exploitatie, beheer en het MJOP. Als wij geen heldere visie op verduurzaming, exploitatie en onderhoud kunnen neerleggen, met begrijpelijke keuzes en opties, doen we ons werk niet goed.

Geert Arts
Directeur commerciële zaken

De eerste behoefte van deze partijen is geen plan, visie of de plechtige belofte dat wij het wel even voor ze gaan regelen, maar juist het scheppen van orde in de chaos en kritisch meedenken. Het web van mogelijkheden vertalen naar een overzichtelijk aantal keuzes.

Wij durven buiten bestaande kaders te denken over materialen en kijken over grenzen heen. Zo gebruiken onze klanten hun faciliteiten langer en realiseren we een écht duurzame oplossing. Tegelijk zorgen wij dat gebouwen zijn ingericht op hun gebruikers. Zo creëren we meervoudige waarde voor álle stakeholders van een gebouw.

René Eussen

Duurzaamheidsexpert, bv3